Din webbläsare är gammal och långsam. Prova en modern, snabbare och säkrare webbläsare som till exempel Google Chrome

Kurser och Studiebesök

Tovningskurser

För sällskap mellan fyra och femton personer anordnar vi kurser där man kan prova på olika tovningstekniker. Under dessa kurser får man dessutom inspiration och tips om vad man kan göra med ull. I tovningskursen får man lära sig grunden i att tova små alster med hjälp av varmt vatten och såpa. Exempel på vad man kan få tova är en blomma, ett får m.m

Studiebesök

Alla olika sorters grupper är välkomna på studiebesök på vår gård där man bland annat får träffa fåren. På vårkanten i mars, april har lamningen kommit igång. Då finns det även många små söta lamm man kan få prata & “gosa” med.

Lrf Skolkontakt

Är din skola eller klass intresserad av att komma och hälsa på vår gård är ni mer än välkomna! Information om oss av LRF Mer information om om skolkontakt

Prova på kurs, Nåltovning

Inriktnigen på kursen varierar efter årstid. På kursen får man prova göra olika saker som hör årstiden till till exempel en liten tomte till jul eller en liten nyckelpiga på våren/sommaren. Det finns även möjlighet att inspireras av färdiga alster. Nåltovningskurserna är inklusive fika och material.

Prova på kurs i nåltovning inkl. fika och material 300 kr/person
Prova på tovning 350 kr/person
Studiebesök 300 kr/timma

Vill man lära sig mer om tovning/nålfiltning kan vi även anordna kurser som är vid flera tillfällen, eller en heldag. Hör av er så kan vi diskutera hur ni skulle vilja ha det!

Har du frågor om eller vill boka något av ovanstående är det bara att ta kontakt med oss.